Фолк певицата Мария отново даде повод за възмущение, но този

...
Фолк певицата Мария отново даде повод за възмущение, но този
Коментари Харесай

Дъщерята на Мария се оказа по-голяма кифла от майка си

Фолк певицата Мария още веднъж даде мотив за отвращение, само че този път с възпитанието на щерка си. 12-годишната Марая се оказа по-голяма кифла и от майка си.

Певицата не дава добър образец на щерка си, която от дребна стартира да залита по разголените фотоси и демонстрацията на бляскав живот с маркови дрешки, към които се е вманиачила Мария около богатите си любовници, написа Шоу Блиц.

От последния кадър на Марая се вижда, че умее да театралничи и е наследила кифленските физиономии на майка си. Не е ясно по какъв начин гледат на държанието ѝ нейни съученици и родители, записали децата си в едно от най-скъпите и влиятелни учебни заведения в България, където допуска, че възпитаниците са на мощно образовани персони и пред тях би трябвало да има ярко бъдеще.

Марая Андонова е дете от първия брак на Мария, която преди няколко месеца се венча за трети път. Детето постоянно е живяло с майка си, само че тя постоянно навестява татко си и новото му семейство. Именно той заплаща скъпото учебно заведение на Марая, която наподобява избира да го раздава като инфлуенсър и мечтае да бъде известна като майка си. За страдание по този начин разсъждават огромна част от подрастващите девойки, които желаят да бъдат известни и по-лесно да си намерят богат мъж.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР