ТОКИО (AP) — Гол и крехък, мъж с рошава коса

...
ТОКИО (AP) — Гол и крехък, мъж с рошава коса
Коментари Харесай

Документалният филм се фокусира върху човек зад жестоко странно японско риалити шоу от 90-те години

ТОКИО (AP) — Гол и нежен, мъж с рошава коса се снима, до момента в който устоя на самотност в дребна стая месеци и още месеци.

„ Състезателят “, режисиран от Клеър Титли, изследва историята зад хитовото телевизионно риалити шоу от края на 90-те години от Япония, „ Живот в награди “, в което комедиант с прякор Насуби е заставен да оцелява с каквото желае може да изкупи от купони за изпращане по пощата, защото му е отхвърлен контакт с външния свят.

Премиерата на кино лентата беше на Международния кино фестивал в Торонто през 2023 година и ще се излъчва по Hulu от 2 май.

Томоаки Хамацу – чийто прякор „ Насуби “, което значи патладжан на японски, се отнася шеговито за дългата му брадичка – по този начин и не съумява да се облече и остава гол през цялото шоу. Но той танцува, с цел да отпразнува нещата, които получава, изключително храната, даже в случай че това е просто тенджера кимчи.

Канадската национална поща, в обзор на документалния филм на Титли, разказва телевизионното шоу като „ „ Труманът “ Show “ среща „ OldBoy “,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР