Физиогномия е древна наука, за която учените смятат, че се

...
Физиогномия е древна наука, за която учените смятат, че се
Коментари Харесай

Характер според формата на очите

Физиогномия е антична просвета, за която учените считат, че се е зародила в Китай, а след това бързо е обиколила и целия останал свят. Тя служи за установяване на човешкия темперамент съгласно чертите на лицето.

Първостепенно значение за вярното установяване на един човек безспорно има формата на очите и веждите. Очите носят информация за характера, мислите, настроението и отношението към близките.

Бадемова форма на очите

Специалистите настояват, че бадемовидната форма приказва за просторност на духа. Хората с такива очи одобряват близките с всичките им достолепия и дефекти. Метафорично казано, техните очи им разрешават да видят повече, в сравнение с могат другите. Колкото по-издължени са, толкоз по-голям обсег имат притежателите им. Кроят грандиозни проекти, които нормално осъществят.

Приближени очи

Приближени едно до друго очи издават затворен темперамент. Притежателите им мъчно влизат в контакт с близките, само че за приятелите си могат да минат през огън. Изключително предани са, само че доста постоянно се усещат самотни. Трудно се поддържа връзка с тях, тъй като непрестанно се тормозят какво ще си помислите. Когато отговориш на обичта им обаче, те се отплащат с честност до гроб.

 Очи

Вдлъбнати очи

Интересен е характерът на човек с вдлъбнати очи. Този типаж е загадъчен, деликатен, само че не е нерешителен. Отличава се с характер, вродена подозрителност и животинска страст. Ако го настроите против себе си, става рисков съперник и по тази причина е по-добре да не го дразните.

Раздалечени очи

Раздалечени очи имат тайнствените хора. Те елементарно се обвързват и още по-лесно бягат или другояче казано, не са доста непрекъснати във връзките си. Не държат на достойнството и на дадената дума. Същото е и с възприятията. До съвършенство са усвоили изкуството да заблуждаваш близките. Могат да обичат горещо, само че единствено който те си изберат.

Големи и кръгли очи

Големи и кръгли очи издават огромни оптимисти, които се радват на живота. С тях се поддържа връзка доста елементарно и не е належащо да се притеснявате какви са скритите им мисли, тъй като каквото им е на сърцето, това им е на устата.

Приемат нещата такива, каквито са, и се стремят към реализиране на най-хубавото. Ето за какво натрупват положение още на младини. Нерядко обаче го пропиляват, тъй като тайните им пристрастености са хазартът и заниманията.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР