Фиорентина постигна едно от най-трудните си равенства от началото на

...
Фиорентина постигна едно от най-трудните си равенства от началото на
Коментари Харесай

Дузпа с червен картон мотивира Фиорентина за точка в гостуването си на Каляри

Фиорентина реализира едно от най-трудните си равенства от началото на сезона, откакто тимът трябваше да преследва поврат и то с човек по-малко на терена на Каляри.

Жоао Педро даде задатък на домакините с прелестен гол с глава в 47', а преди този момент още в началните минути на срещата Бираги не съумя да се разпише от бялата точка за гостите.

В 64' станахме очевидци на най-дискусионното решение в мача. Алваро Одриосола бе изпъден за игра с ръка в наказателното си поле, когато нападател на Каляри стреля с глава. Нито едно повтаряне обаче не даде безапелационен отговор дали топката в действителност се отбива в ръцете на испанеца или излиза в навън от главата на Перейро. В последна сметка Аурелиано реши да го изгони и да уточни към дузпата. Там обаче Педро срещна съпротивата на Терачано, който избави с лекост изстрела му.

Резервната Рикардо Сотил блесна с самостоятелния си рейд в 75', с цел да избави точката за „ виолетовите “, въпреки и с насладата си пред публиката на домакините да си издейства жълт картон.

Фиорентина по този начин се връща на шестото място в класирането на Серия А, а вярата за място в топ 4 остава жива, макар подхлъзването.

Каляри пък е все по този начин в зоната на изпадащите с едвам 17 точки и мач повече от Венеция, Сампдория, Специя и Удинезе, които са забъркани в същата тази битка за оцеляване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР