Фиорентина изигра втори слаб мач в груповата фаза на Лигата

...
Фиорентина изигра втори слаб мач в груповата фаза на Лигата
Коментари Харесай

Истанбул Башакшекир се разправи с Фиорентина

Фиорентина изигра втори слаб мач в груповата фаза на Лигата на конференциите и загуби с 3:0 в гостуването си на Истанбул Башакшекир. Всички попадения паднаха през втората част и бяха дело на Сердар Гюрлер (57’ и 71’) и Бертран Траоре (90’). Играчите на турския отбор имаха няколко положителни положения за гол през първото полувреме, когато удариха и греда, само че топката не навести мрежата на Пиерлуиджи Голини. От своя страна “виолетовите ” изглеждаха по-скоро настроени да търсят своите шансове на контраофанзива. 

Футболистите на турския отбор съумяха да открият резултата в 57-ата минута, когато Гюрлер се възползва от безредие в наказателното поле след корнер и стреля през краката на вратаря за 1:0. Отново той съумя да удвои преднината на истанбулския отбор в 71-ата минута, откакто се възползва от опит за изстрел на Юсуф Ндайишимие. 

Играчите на Емре Бельозоглу стигнаха и до трети гол в последната минута на добавеното време, когато Бертран Траоре се разписа след отлична контраофанзива на домакините. По този метод Истанбул оглави групата с цялостен актив от точки след два мача, а Фиорентина има единствено една и е на дъното.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от Лига Европа и Лига на Конференциите, онлайн, в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР