Финансовият министър Владислав Горанов, коментира, че проверката, която ще извърши

...
Финансовият министър Владислав Горанов, коментира, че проверката, която ще извърши
Коментари Харесай

Горанов: Проверката ще осветли приватизацията

Финансовият министър Владислав Горанов, разяснява, че инспекцията, която ще извърши ДАНС, ще осветли метода, по който беше осъществена приватизацията. Така финансовият министър Владислав Горанов разяснява разпоредената от основния прокурор огромна инспекция на покупко-продажбите по раздържавяване.

С аргумента, че не е правист, Горанов не се нае да разяснява дали покупко-продажби, подписани преди доста години могат да се преразглеждат.

„ По-скоро отговорът би трябвало да е „ не “. Но колкото повече знаем за приватизацията и тази част от българския преход, която може да се окачестви като отчасти несполучлива, е по-добре “, сподели той.

„ Иначе имаме данни какъв брой пари са постъпили от покупко-продажби за приватизация. Дали е могло да бъдат повече? Вероятно „ да “, добави министърът.

Горанов разяснява още, че информация за покупко-продажбите би трябвало да се търси от звената, които са правили приватизацията а точно Агенцията за приватизация и министерствата, които също са били ангажирани с процеса.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР