Предизборен клип засне част от бита и ежедневието на Кирил

...
Предизборен клип засне част от бита и ежедневието на Кирил
Коментари Харесай

Кирил разкри в домашен клип: Живеем в апартамент 70 квадрата, наследен от 5 поколения

Предизборен клип снима част от бита и всекидневието на Кирил Петков, в който в неофициален жанр, шефът на Политическа партия споделя по какъв начин минава един негов ден и споделя какъв брой добре се усеща в жилището, наследено от пра-пра баби и дядовци, в което е израснал.  

Клипчето стартира с кадър по какъв начин Петков беседва по телефона на дребната тераска на жилището на " Шишман " в София и изслушва проекта за деня за срещи с гласоподаватели из страната. Докато беседва, на фона на уютната софийска улица, отпива на дребни глътки кафе.    

Вече седнал на чашка кафе, пуснато на кафе машината в дневната, Петков изясни, че когато се нанесъл в жилището, преди 20 години, 90-годишна съседка го питала дали е внук на Кирил и Райна, сетила се даже за имената на прародителите му. " Това е жилище на 5 генерации, просто сега аз го населявам. 70 квадрата е жилището. Установихме с Линда, че не ни би трябвало доста място. Тук усещаме се естествени хора, някак се гордея. ", споделя в клипа Петков. 



Той се върна обратно във времето, до момента в който оглавяваше кабинета на Политическа партия. " Като бях министър председател, тук трябваше да конфигурират камери по стълбищата, само че аз не желаех да пребивавам в " Бояна ",в някаква резиденция, тъй като са изолирах от хората, изяснява той.  

И прибавя: " Чувствам се доста добре в този апартамент, тъй като мястото където се разсънвам, където се връщам, не се е трансформирало. Аз съм си отраснал тук, в близост са доста положителни мои другари. "

Петков показа, че 7-ма гимназия е близкото учебно заведение, в което е учил като дете.  

Петков споделя с гласоподавателите и по какъв начин минава един естествен уикенд на фамилията: " По-спокойна заран, виждаме се с Линда, децата. Тръгваме към 12 да излезем на разходка, вечеряме тук има готини ресторантчета, прибираме се, гледаме някое филмче- напълно обикновено. "

Петков показа и спортната си пристрастеност - карането на кайт и сноуборд. 

Ако духа вятър, сграбчвам кайта. Отивам да караме с другари. Кирил сподели и таванската стая, в която държи спортните си атрибути. Той назова помещението " таванската за кеф и за душата ". 

Ето тук таванската за кеф, за душата малко, отвори обичаното си помещение Петков и като показва кайта и фотография по какъв начин прави скок, направи прилика с политиката:

" Ето по какъв начин се прави надолу с главата – припомня ми за политика – скачаш и знаеш, че няма нищо несъмнено. Единственото, което правиш, е да постигнеш концепцията, за която си тръгнал. ", отсъди някогашният министър председател.

Петков отся и разликата - с кайта имаш опасности единствено за себе си, а в политиката би трябвало доста по-премерено да правиш нещата, тъй като има опасности за доста хора.

Петков описа и по какъв начин се сдобил с един от първите сноубордове в София. Направил го саморъчно негов другар, който прави мебели. " 5 дъски ги направи човек, който прави фотьойли. ", спомни си положителните времена Кирил.

Клипът беше коментиран най-много от критици на шефа на " Промяната ", които заподозряха, че клипът е дело на спешен пиар и задачата е да го показа като човек от народа, който живее като елементарен жител. 



      

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР