Финансови компенсации за клубовете от БФС поискаха днес от ЦСКА

...
Финансови компенсации за клубовете от БФС поискаха днес от ЦСКА
Коментари Харесай

ЦСКА иска БФС да компенсира клубовете

Финансови обезщетения за клубовете от БФС желаеха през днешния ден от ЦСКА с намерено писмо до футболната централа. 
" При настъпилите форсмажорни условия и въведеното изключително състояние в България за ограничение на епидемията от COVID-19, която обхвана целия свят, солидарно и разумно и футболното състезание в България бе спряно за неопределен срок. Ние като клуб изпълняваме прецизно всички разпореждания на държавните органи и институции, с вярата, че нещата скоро ще се върнат в нормалния си темп.
В тази връзка ние, като комерсиално сдружение, постоянно плащащо налозите си и осигуряващо работа и издръжка на значително личен състав, сме обезпокоени от последствията, провокирани от прекъсването на българския шампионат, написаха " алените ". Според тях откакто няма от къде да генерират доходи това ще докара до огромни финансови загуби от неизпълнени рекламни и спонсорски контракти, продажба на билети, както и от планувани прехвърляния на свои футболисти.
От ЦСКА приканват БФС окаже подпомагане както на тях, по този начин и на другите български професионални клубове и взаимно с страната и държавното управление да предприемете наложителни стъпки, координирайки и изработвайки механизъм за компенсиране на тези загуби.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР