Депутат от торите, на когото бяха ампутирани ръцете и краката,

...
Депутат от торите, на когото бяха ампутирани ръцете и краката,
Коментари Харесай

`Бионичният депутат` Крейг Макинлей, който загуби ръцете и краката, напуска парламента

Депутат от торите, на който бяха ампутирани ръцете и краката, откакто получи сепсис, разгласи, че ще напусне Народното събрание.

Крейг Макинлей получи бурни аплодисменти, когато се завърна в Камарата на общините в сряда за първи път от тестването си.

Но вдъхновяващият политик, който се назова „ бионичния народен представител “, няма да се бори на изборите тъй като пристигна прекомерно рано за неговото възобновяване. Депутатът от Южен Танет сподели, че след „ 36 часа интензивно душевно търсене “ след изненадващото оповестяване на изборите на премиера, той е решил да се отдръпна.

В изказване за GB News той сподели: „ Докато сърцето ми споделя да се изправя още веднъж, защото има толкоз доста незавършена работа във връзка с локалното възобновяване и националните въпроси, които са значими за мен, главата ми знае, че това е невероятно в този миг акция, която постоянно бих желал да управлявам начело, откакто бъда избран отново, ще ми бъде мъчно да подкрепям 70 до 80 часа работни седмици, които бяха норма преди моето з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР