Финалът на Просто ей така“ е съвсем скоро, но от

...
Финалът на Просто ей така“ е съвсем скоро, но от
Коментари Харесай

„Просто ей така“ - истории зад кулисите

Финалът на „ Просто ей по този начин “ е напълно скоро, само че от сериала ни дават обещание още една глътка от завладяващите истории на обичаните ни героини. Излезе филмов откъс към документален филм, който ще ни разреши да надникнем зад кулисите на рестарта на „ Сексът и градът “. Филмът е самобитно продължение, което ще издаде любопитни детайлности към основаването на сериала и ще се излъчи по HBO Max.

Специалното издание ще вдигне завесата за това по какъв начин „ Просто ей по този начин “ оживя повече от 20 години след първото лъчение на предшественика му – „ Сексът и градът “. Звездите Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис ще забележим в изявленията, дружно със сценаристи, дизайнери, продуценти и екип на шоуто. Предстои да чуем и мнения от новодошлите в света на „ Селсът и градът “: Сара Рамирес (Че Диас), Никол Ари Паркър (Лиса Тод Уексли), Карън Питман (д-р Ния Уолъс) и Сарита Чудхури (Сима Пател). За малко в филмовия откъс се вижда Уили Гарсън, който умря предишния септември след борба с рак на панкреаса. Остава да проследим дали той ще бъде показан в документалния филм, както и дали ще бъде разисквано отсъствието на Ким Катрал.



Мнозина от нас подходиха с обмислен оптимизъм към премиерата на „ Просто ей по този начин “ през декември. Въпросът дали продължението е в положение да се съпостави с оригинала, беше подложен и то с съображение. Шоуто си навлече гнева на феновете за огромните промени в историята - перипетиите в първия епизод  с Тузара, както и аферата на Миранда. Критики не липсваха и по отношение на разгръщането на сюжетните линии и избора на актьорски състав. Факт е обаче че хората въпреки всичко гледат сериала и не стопират да приказват за него. Дали  това ще бъде задоволителен мотив „ Просто ей по този начин “ да бъде възобновен за втори сезон, следва да забележим. Главният шеф наличие на HBO и HBO Max Кейси Блойс показа пред „ Vulture “ през декември, че подновяването е „ тематика, която ще бъде разисквана сигурно. "
„ Просто ей по този начин “: Интериорите също ни харесват
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР