След пет години средно образование, хиляди ученици от 11 клас

...
След пет години средно образование, хиляди ученици от 11 клас
Коментари Харесай

Бихте ли издържали изпит GCSE днес? Тествайте академичните си знания в нашия труден тест

След пет години приблизително обучение, хиляди възпитаници от 11 клас ще стартират изпитите си за GCSE тази седмица – само че какъв брой добре ще се справите ВИЕ, в случай че се явите на тест през днешния ден?

Учениците в Обединеното кралство ще се явят на разнообразни изпити до 19 юни, които се употребяват за установяване на колежа и образованието, което ще вземат, до момента в който минават към по-нататъшно обучение. В Англия на учениците ще бъде предоставена спомагателна помощ по математика и естествени науки като самопризнание за разстройствата, с които са се сблъскали по време на пандемията.

Това бележи последната година на учениците от GCSE, които ще получат формули и листове с уравнения дружно с листовете с въпроси. Според статистиката на Ofqual най-трудният изпит за GCSE е математика, следван от изкуство и дизайн, британски език, поданство и география.

През 2017 година системата за оценяване беше реформирана от A* на G до дигитален метод от 9 до 1, като 9 е най-високата оценка. Въпреки че тези страховити сесии за прегов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР