Филмът Годзила срещу Конг постави рекорд в бокс-офис класацията на

...
Филмът Годзила срещу Конг постави рекорд в бокс-офис класацията на
Коментари Харесай

Годзила срещу Конг с рекорд по гледаемост

Филмът " Годзила против Конг " сложи връх в бокс-офис класацията на Северна Америка във времена на пандемия от COVID-19 с доходи от 32 милиона щатски $ през уикенда и 48,5 милиона $ за първите пет дни на екран.

Това е най-доходоносният дебют от началото на пандемията. Досега за тридневния интервал (от петък до неделя) водеше филмът " Жената знамение 1984 " с 14 милиона $, следван от " Том и Джери " с 14 милиона $.

Резултатите за " Годзила против Конг " са изключително впечатляващи, тъй като филмът е наличен и по HBO Max без спомагателна такса за клиентите. Колко души са гледали кино лентата в стрийминг платформата, обаче към момента не е неразбираемо.

Повече от половината киносалони в Съединени американски щати към този момент са отворени, само че доста от тях, в това число в Ню Йорк и Лос Анджелис, работят с понижен потенциал поради пандемията, предава Българска телеграфна агенция. Макар и продажбите на билети за лентата да са окуражаващи, киносалоните още не са се възстановили от едногодишното спиране на работа.

Другият нов филм " Лечител " зае второто място в бокс-офис класацията на Северна Америка с 3,2 милиона $. Следва " Никой " с Боб Оденкърк с доходи от 3 милиона $. Четвърти е анимационният " Рая и последният змей " с 2 милиона $. Пети е " Том и Джери: Филмът " с 1,5 милиона $.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР