Филм с разкази за живота на знаменития си баща ще

...
Филм с разкази за живота на знаменития си баща ще
Коментари Харесай

Дъщерята на Кирил Господинов снима филм за Баш майстора

Филм с разкази за живота на популярния си татко ще снима Веселина Господинова. Дъщерята на популярния Кирил Господинов потегля в киното по стъпките на татко си, прочул се на екрана с ролята на Баш майстора. Известният български артист изиграва над 150 функции в киното и повече от 400 театрални спектакъла.

" На 13 юни стартират фотосите на документалния филм " Баш майстора вечно "! Първите местоположения са, с. Гроздьово, където е роден татко ми и има читалище " Кирил Господинов ". Втората локация е гр. Тервел, където е заровен татко ми и има паметна плоча и барелеф ", разкрива Веси, която също е актриса.

" Филмът е напълно самостоятелен и нуждая се от помощ по отношение на неговото финансиране. Техника ще даде безплатно един от най-работещите кино продуценти в България, монтажът също ще се направи от най-хубавите експерти в сектора, другари на плана ", разкрива за нуждата от финансови средства дъщерята на Баш майстора.

Единственото биографично издание, отдадено на Кирил Господинов, е написано от щерка му Веселина. В книгата тя води разговори с него, основани на неговите записки, които открива наскоро.

" Намерих къщата, в която татко ми е живял. Ние сме пътували постоянно до тук. Милите хора в Тутракан пазят мои фотоси от моето детство ", споделя Веселина при откриването на паметна плоча на татко ѝ в града преди дни.

Мемоарът ще бъде подложен в Крайдунавския парк в Тутракан, а с него се слага и началото на Алея на славата, оповестява " България през днешния ден ".

" Алеята на славата ще бъде открита на 25 юли в Тутракан. Големият подарък, който общината ще направи, е безвъзмездна прожекция на кино лентата " Баш майстора на море ", разкри Веселина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР