Фейслифтът на Volkswagen Tiguan бе показан още през изминалата година,

...
Фейслифтът на Volkswagen Tiguan бе показан още през изминалата година,
Коментари Харесай

Volkswagen обнови по-големия Tiguan

Фейслифтът на Volkswagen Tiguan бе показан още през миналата година, като даже моделът към този момент може да бъде срещнат по улиците. При обновяването видяхме новости единствено за общоприетия модел, а Allspace версията, която предлага повече място и се отличава с по-голяма дължина не бе наранена.



Все отново и нейният ред пристигна и германците демонстрираха предстоящите промени. Те се показват основно в предната и задната част, както и в интериора, където можем да срещнем новите технологии.

 Volkswagen обнови по-големия Tiguan

Започвайки от предницата можем да открием променените фарове от общоприетия Tiguan, които са свързани с LED лента, сходно на други модели на марката. Стоповете също са претърпели промени, въпреки и не толкоз забележими, като същото се отнася и за задната ризница.



Моделът е с цели 22мм по-дълъг от предходното потомство, което както се досещате не се е отразило значително на пространството и той резервира багажният размер от 1920 литра. Третият ред седалки е алтернатива, която може да бъде поръчана при конфигурирането.



Промените в интериора също са сведени до добре позната настройка, като виждаме екран пред лидера, дружно с подобен върху междинната част на таблото. Контролите за климатика са под него и дружно с бутоните върху кормилото се командват единствено посредством допиране.



Задвижването ще е идентично с това при общоприетия Tiguan, което значи че клиентите ще могат да избират сред няколко бензинови мотора и един дизелов с разнообразни равнища на мощ. За страдание R версията няма да бъде налична за по-големия модел, само че ще може да се поръча с R-Line съоръжение.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР