Джордан Хендерсън може да напусне Аякс това лято, като се

...
Джордан Хендерсън може да напусне Аякс това лято, като се
Коментари Харесай

Катастрофалната кампания на Аякс може да накара Джордан Хендерсън да се премести отново след само шест месеца

Джордан Хендерсън може да напусне Аякс това лято, като се чака клубът да обмисли продажбата на полузащитника след друга пагубна акция.

33-годишният дойде като свободен сътрудник през януари, откакто приключи контракта си с екипа на саудитската професионална лига Al-Ettifaq, подписвайки контракт за две години и половина до юни 2026 година Той направи дебютира през цялото време по време на тъждество 1-1 против ПСВ през февруари и започва осем от идващите 10 мача.

Въпреки това Хендерсън се контузи по време на интернационалната пауза през март, което го извади от игра за пет мача. Бившият капитан на Ливърпул се завърна и направи асистенция при успеха с 4-1 над Волендам предходната неделя, само че в този момент може да му остават единствено още два мача в цветовете на Аякс.

Това е по този начин, тъй като Аякс обмислят бъдещето на Хендерсън, до момента в който се оправят с следствията от неуспеха да се класират за Шампионската лига през идващия сезон - и евентуално също за Лига Европа. Холандски...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР