Фейсбук Позиция на Kaufland България във връзка с публикацията от 14.11.2020

...
Фейсбук
Позиция на Kaufland България във връзка с публикацията от 14.11.2020
Коментари Харесай

От Kaufland обясниха какво точно се е случило пред техния магазин

 Фейсбук Позиция на Kaufland България по отношение на обявата от 14.11.2020 година със заглавие

" Във връзка със създалата се на 13.11.2020 година обстановка на паркинга на хипермаркет Kaufland в Кюстендил на бул. " Македония “ 10 комерсиалната верига предприе незабавна вътрешна инспекция и деликатен обзор на записа от охранителните камери на обекта. В резултат бихме желали да създадем следното обяснение:   

Към 15:55 часа възрастен мъж е поискал да влезе в обекта, с цел да пазари. Достъпът му е бил отхвърлен в прецизно осъществяване на заповедта, издадена от Министерството на здравеопазването на 12.11.2020 година, която  към съответния миг от деня гласи, че възрастни хора на и над 65-годишна възраст могат да пазарят единствено във времевия диапазон сред 8:00 и 10:00 часа сутринта.  

Вследствие от отхвърли на достъп с оглед неговата сигурност, клиентът показва неодобрение, като ляга на земята. Екипът на хипермаркета реагира незабавно, като обезпечава стол и е в подготвеност да извика кола за спешна помощ, при положение, че клиентът съобщи, че има потребност от здравна помощ. Полиция идва на място в резултат на позвъняване на непряк наблюдаващ, който не е част от екипа на Kaufland. Екипът на комерсиалната верига е бил разполагаем от самото начало, с цел да спомага на възрастния господин. 

Бихме желали да подчертаем, че Kaufland България постоянно сътрудничи на институциите и извършва прецизно техните заповеди и наставления за ограничението на вируса. Компанията подхожда с нужното почитание и отговорност към всеки, а дейностите й са подбудени преди всичко от мисълта за здравето и сигурността на всеки клиент и чиновник ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР