Феята на зъбките, а не Мата Хари, е посетила Бойко

...
Феята на зъбките, а не Мата Хари, е посетила Бойко
Коментари Харесай

Набивай трудно: Премиерът и нощното шкафче - приказки без край

Феята на зъбките, а не Мата Хари, е посетила Бойко Борисов, с цел да му остави пачките 500 еврови банкноти и кюлчета злато. Това е главната версия, по която работи следствието сега. „ Премиерът имал зъб на президента и тя е предходна да го прибере “, разясняват от националното разследване.
След като Борисов описа пред немския вестник Франкфуртер Алгемайне Цайтунг своята история за Мата Хари, полицията стартира да преглежда и други, граничещи с фантастичното хипотези. Детският отдел на Софийска градска библиотека спомага на следствието, предоставяйки стотици досиета на евентуални обвинени от архивите си, а киностудия Дисни ще даде достъп до видеоматериали с забавни за следствието лица.
Полицията търси тийнеджърка на име Червената шапчица, която е могла да нахълта във вилата на премиера, вместо в прилежащата къща, където живее баба й. " Като нищо може и да го е щракнала със смарт телефона, до момента в който спи, а след това да е пуснала фотографията в обществените медии. ", изясняват следствените органи. " Добре, че с нея не е нахлул и вълкът, че да го излапа. ", споделят от следствието. Въпреки това ловната дружинка на Бояна ще укрепи защитата на премиера с най-хубавите си авджии.
Заподозрян е и Принца от приказките, който в търсене на Спящата хубавица е можел да проникне при спящия министър председател. Сигурно е обаче, че не е целунал премиера по устата, тъй като той е щял да се разсъни и простреля натрапника с револвера от нощното шкафче.
Сред обвинените е и жена, известна с псевдонима Мери Попинз, която би могла да влети през прозореца на вилата благодарение на чадъра си, изкусно заобикаляйки защитата на НСО, ситуирана пред вратата, и да снима премиера полугол в леглото му.
Следствието събира информация за лицата Харолд Джеймс Потър, Карлсон, който живее на покрива и Питър Пан, известни с уменията си да летят. Министърът на защитата ще разположи зенитно-ракетна батарея в двора на премиера, с цел да отблъсне всяка въздушна офанзива.
Световната разследваща общественост, в лицето на Джеймс Бонд, Джейсън Борн, подмолните Блу, Итън Хънт и пенсионираният Макс Ото декор Щирлиц, ще помогне на българските спецслужби за решение на шпионския проблем. С посолството ни в Лондон се е свързал известният детектив Еркюл Поаро, който прекъсва странствуване по река Нил, с цел да се заеме със случая. Българският дипломат пък ще посети различен прочут детектив, Шерлок Холмс, в резиденцията му на Бейкър Стрийт, с молба да помогне на сътрудника си Еркюл Поаро в следствието.
Историята за Мата Хари напряко взриви Холивуд. Няколко студиа наддават за правото да снимат филм по нея. Нетфликс възнамерява да снима поредност от 10 мини-серии, като ще резервира заглавието на публикацията от “Франкфуртер Алгемайне Цайтунг ” – „ Политикът, револверът и парите “.
Сценарият на студиото Дрийм Уъркс към този момент се появи в близки до Холивуд уеб сайтове: „ България се задъхва от финансова и икономическа рецесия, подбудена от коронавирус пандемията. Дупката в бюджета е голяма. В тези сурови времена един стоманен мъж с нежна душа ще сложи тялото си в работа на родината. Харизматичният български министър председател ще се опита да запълни дупката в бюджета, като забавлява вкъщи си съпруги на олигарси и богати дами от България и чужбина, подготвени да си платят, с цел да бъдат близки с мъжествения политик. След всеки сеанс дамите оставят златото и парите си в шкафчето на премиера. Заработеното незабавно постъпва в държавната хазна, с цел да компенсира дефицитите, подбудени от КОВИД-19. Опозицията обаче не спи и изпраща в леглото му професионалната изкусителка Мата Хари, с цел да го злепостави. Ще се оправи ли със обстановката българският министър председател? Дали лидерката на българската съпротива не е тази ловка авантюристка, която се промъква гола в леглото му? Ще намерят ли сили двамата да преодолеят разликите и се обединят, с цел да изведат дружно България от рецесията? “
Брус Уилис към този момент чете сюжета, а единодушието му се чака до месец. Претендент за ролята на премиера е и афро-американецът Дензъл Уошингтън, с който филмът би покрил квотата от цветнокожи артисти, с цел да бъде селектиран за Оскар. Дрийм Уъркс са предложили на Борисов да изиграе самичък себе си, в случай че през пролетта по някаква причина остане без работа.
 
Автор: Мавро Василис,
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР