Ferrari представи новото 296 GTB, което както виждате и от

...
Ferrari представи новото 296 GTB, което както виждате и от
Коментари Харесай

Ferrari представи хибриден суперкар с V6 и 830 конски сили

Ferrari показа новото 296 GTB, което както виждате и от заглавието, разчита на хибридно задвижване и се нарежда тъкмо под F8 Tributo,като заменя осмака с V6 и електромотор.



Под капака в задната част можем да открием 2.9-литров V6 със 654 конски сили, които в композиция с електромотора нарастват до оптималната мощ от 830 конски сили и 740 нютон метра, излъчени само към задните гуми.



Ускорението от 0 до 100км/ч лишава тъкмо 2.9 секунди, а за това до 200км/ч ще са ви нужни 7.3 секунди. Времена, които са идентични и даже по-добри до 200км/ч от тези на F8 Tributo. Максималната скорост е лимитирана на 330км/ч.



Външно можем да забележим дизайн, сходен на този при хибридното SF90, като също по този начин са включени и препратки към спортното 250 LM от 60-те години на предишния век.



Интериора е фокусиран към лидера и много банален за модерните стандарти. Няма огромен екран в средата, а вместо това има по един пред лидера и пасажера.



Все още не се знае какви ще са цените на модела, само че те могат да се усилят доста от многочислените екстри, които от италианската марка оферират.
 Ferrari показа хибриден суперкар с V6 и 830 конски сили

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР