Ферибот, пълен с хиндуистки поклонници, се преобърна по-рано днес в

...
Ферибот, пълен с хиндуистки поклонници, се преобърна по-рано днес в
Коментари Харесай

8 мъртви при преобръщане на ферибот в Индия

Ферибот, цялостен с хиндуистки поклонници, се прекатурна по-рано през днешния ден в южна Индия, съобщи Агенция Франс Прес, представени от БГНЕС. Най-малко осем души са починали. Все още има и изчезнали.
Смята се, че плавателното средство е превозвало към 30 пасажери от храм в Карнатака - южен щат на Индия. Причината за преобръщането са буйни води.
„ Осем души са починали. Успяхме да спасим още 18 души и считаме, че пет или шест може да липсват “, сподели полицейският началник Винаяк Патил.
„ Всяка година хиляди поклонници пътуват през намерено море, с цел да посетят храма “, показа още Патил.
„ В ход е интервенция по търсене и избавяне “, сподели представител на военноморския флот. Той удостовери броя на жертвите, само че добави, че единствено за е4дин пасажер се счита, че е в неопределеност, а други 17 са избавени.
Хеликоптери и моторни лодки бяха изпратени в региона, с цел да оказват помощ при търсенето на оживели.
Инцидентите с плавателни средства са постоянно срещани в Индия, като множеството хора считат, че аргументи за това са твърди високият брой пасажери и неприятната поддръжка.
Най-малко 10 души се удавиха в Източна Индия по-рано този месец, когато натъпкана лодка се прекатурна покрай остров, известен измежду локалните туристи.
През май предходната година пък към 19 души починаха, когато лодка се прекатурна към щата Андра Прадеш.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР