Жена заби джипа си в челно в друг автомобил В

...
Жена заби джипа си в челно в друг автомобил В
Коментари Харесай

Лимузина с абитуриенти се удари в центъра на София, зрелищен скандал заради паркинг

Жена заби джипа си в челно в различен автомобил
В разгара на сезона на абитуриентските балове лимузина със зрелостници катастрофира леко на централния бул. " Патриарх Евтимий " в София. За случая стана ясно от Фейсбук групата " Катастрофи в София ". Не се оповестява за потърпевши. 
 
Част от предната ризница на лимузината е паднала след удара. Полицията прикани за деликатно шофиране в дните около баловете. Традиционно органите на реда подхващат спомагателни ограничения за сигурност в празничните дни.

" Най-честите нарушавания са изскачане на младежи през прозореца на автомобила, размахвайки ръце, без защитен колан и въртене на гумите от младите водачи на колите. Всички тези неща са доста съществени нарушавания и основават предпоставки за тежки произшествия ", сподели някогашният шеф на столичната " Пътна полиция " Тенчо Тенев пред .

" Столична дирекция на вътрешните работи дълги години охранява баловете, столичната " Пътна полиция " също. Следим с камери и снимаме нарушителите, които се движат по улиците на София в коли и са отвън прозорците. После ги привикваме и им се сформират нужните документи и санкции за тези нарушавания ", сподели той.
 Снимка: Булфото
При различен случай в столицата жена преднамерено заби колата си челно в различен автомобил по време на зрелищна препирня на паркинг. Едната жена блокирала с автомобила си с варненска регистрация изхода на столичен паркинг, поради което се наложило група водачи да я чакат повече от час.

На видео се вижда по какъв начин друга жена, шофираща черен джип, се ускорява и съзнателно се удря в блокиралата я кола, след което излиза и стартира да ругае.  " Черният джип постоянно е с преимущество ", майтапи се създателят на видеото в обществените мрежи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР