Феодални организации заплашват хора, че ако не гласуват за ГЕРБ,

...
Феодални организации заплашват хора, че ако не гласуват за ГЕРБ,
Коментари Харесай

Асен Василев: ГЕРБ заплашва хора, че ако не гласуват за тях, ще бъдат уволнени

" Феодални организации заплашват хора, че в случай че не гласоподават за ГЕРБ, ще бъдат уволнени или отрязани от достъп до публични услуги. Те би трябвало да отидат в пандиза, това държание е нелегално. Учителки пристигнаха и споделиха, че са при нас на площада, само че ги е боязън, че може да ги уволнят. А човек в Силистра записваше имената на излезлите да се срещнат с нас ". Това съобщи Асен Василев, съпредседател на " Продължаваме промяната " в " Денят онлайн ".

По тематиката с високите цени на тока Василев предложи решение.

" Високите цени на тока могат да се трансформират, в случай че дълготрайните контракти за предложение на електрическа енергия на държавните производства станат налични на енергийната борса, тъй че всички компании да могат да се възползват. 80% от силата на борсата се търгува от през днешния ден за на следващия ден, до момента в който в множеството развити тържища се търгува в дълготрайни контракти, което разрешава прогнозируемост на цените. Такива пикове не се отразяват на цялата сметка за ток ", изясни той.

Относно енергийните обезщетения Василев разкри, че те са планувани единствено за физически лица, а за бизнеса не са заложени в бюджета.

" Помощ за бизнеса би било извънредно неверен механизъм - това значи всички да платим налози, те да стигнат до компаниите, а те да ги дадат на търговците на ел. сила и на производителите. Това е циничен кръг ", разяснява Василев.

По думите му ТЕЦ-2 и АЕЦ могат да дадат ток на пазара. А в случай че ГЕРБ ръководи, " Мариците " могат да се затворят 10-12 години по-рано.

Бившият финансов министър счита, че първата грижа е за здравето на хората, а втората – помощ за бизнеса. И удостоверява, че средства за отплата на бизнеса и при цялостно затваряне са планувани.

Той разкри, че измежду целите на Политическа партия са да се спрат кражбите посредством промяна на правосъдната система, а парите от събираемостта на налозите да се влагат в обучение, опазване на здравето и инфраструктура, както и да не се пипат налозите.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР