Феновете на релоудинга също ще намерят необходимите компоненти, за да

...
Феновете на релоудинга също ще намерят необходимите компоненти, за да
Коментари Харесай

ВИП оръжеен магазин Бургас направи пълно презареждане

Феновете на релоудинга също ще намерят нужните съставни елементи, с цел да основат отлични муниции

Най-запалените стрелци в Бургас имат отличен мотив да се поразходят до, намиращ се в Южна промишлена зона. На втория етаж в комерсиалния център против пандиза ще открият страхотни нови модели, с които да попълнят сбирката си.

Сред топ продуктите са револверите Glock. Над 43 модела на именитата марка чакат уместно внимание и оценка от феновете на този бранд. Моделите се оферират дружно с аварийни елементи и пълнители. Вниманието притеглят револверите и карабините на Sig Sauer. Още огнестрелна мощност ще откриете и измежду моделите на Blaser, Tikka, Sako, Benelli и Browning.

Феновете на релоудинга също ще намерят нужните съставни елементи, с цел да основат отлични муниции, тъй като ВИП оръжейни магазини Бургас направи цялостно зареждане на барути Vihtavuori Lapua.

Разбира се, за нетърпеливите да тръгнат по следите на дивите свине има и задоволително патрони Geco, Рио, Селиер Белот, ППУ, Федерал, CCI.

Тук знаят какво да предложат в разгара на ловния сезон, тъй като има значение с какво ще бъдеш облечен и в гората. Топлите и устойчиви на всички климатични условия облекла са нещо, от което всеки ловец се нуждае не по-малко от изрядно снаряжение.

Нови сбирки облекла Blaser, Chevalier са измежду открояващите се в магазина. Разнообразието от панталони, жилетки, блузи, шапки, чорапи и долни дрехи е огромно, а сега е и с отстъпка от 50 % за старите сбирки на Chevaler, Deer Hunter, Beretta, Blaser.

Отстъпка от 15% ще получите и от общоприетите цени за супресорите на Blaser, Ace Utra, ERA, Stalon и  Hausken Freyr&Devik.

ВИП Оръжейни комплекси Pro hunter Бургас е формален представител и вносител на изброените марки,  ето за какво предлага най-голямото многообразие и най-хубави цени в България!

Заедно с новите попълнения в огнестрелния подбор, тук можете да разгледате и бестселърите на марките Blaser, Benelli Лупо, Browning, Merkel, Mauser, Zastava, Stoeger, Aselcon, които сега се оферират с отстъпка от 15%.

Точният прицел е в основата на сполучливия изстрел и гаранция за трофеен улов, ето за какво и на щандовете с оптични принадлежности и бързомерците ще намерите високоспециализирани артикули с отстъпка от - 15%.

А видяхте ли новия часовник на Glock? Може да го намерите във ВИП Оръжейните комплекси! Прекрасен подарък за почитателите, който сега е на ТОП Цена от ВНОСИТЕЛЯ тук на.

Работното време на магазина е от понеделник до петък - от 10:00 до 19:00 часа; в събота - от 10:00 до 18:00 часа. Обектът разполага със личен безвъзмезден паркинг.

За спомагателна информация и въпроси можете да се свържете в ВИП оръжеен магазин Бургас на:

 тел.: +359 884 236 440,+ 359 56 84 44 11

e-mail:

Фейсбук: https://www.facebook.com/GUNS.bg.Shop

https://www.instagram.com/vipguns.bg/
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР