Феновете на определено останаха доста разочаровани след шокиращото отпадане на

...
Феновете на определено останаха доста разочаровани след шокиращото отпадане на
Коментари Харесай

Фенове на Байерн засипаха сина на Салихамиджич с грозни заплахи и обиди

Феновете на несъмнено останаха много разочаровани след шокиращото отпадане на обичания им тим от Шампионската лига след домакинското реми 1:1 с.
 Сензация! Виляреал сложи на колене още един от любимците в ШЛ Сензация! Виляреал сложи на колене още един от любимците в ШЛ
Част от тях обаче прекрачиха границата и насочиха гнева си към сина на клубния състезателен шеф Хасан Салихамиджич. 19-годишният Ник, който играе в дубъла на баварците, показа фотография в Инстаграм, на която се виждат голям брой злобни мнения в обществената мрежа от последователи на отбора, като някои от тях включват грозни закани и обиди.

“Майната ти на теб и на безмозъчния ти татко. С пренебрежение, майната и на сестрите ти най-много ”, “Моля те, кажи на татко си да се разкара от този клуб и да се извини на Ханзи Флик ”, “Кажи на татко си да уволни Нагелсман още в този момент или ще ч*кам майка ти ”, “Здравей, брато, кажи на този смешник в, наименуван Бразо ( Хасан Салихамиджич - б.р.) да напусне Байерн, благодаря ”, са част от въпросните мнения.

Nick Salihamidzic wurde nach dem Ausscheiden von Bayern München aus der Champions League und der Politik seines Vaters in Bayern von Bayern-Fans angegriffen.
— FC Bayern München News (@BayernPortal)
Младият футболист показа и известията, които някои хора са му изпратили в персонален чат, като част от тях са съпроводени и от фотография на изваден нож. “Ако Бразо не напусне, ще използваме (емоджи на нож - б.р.). Пожелавам си всички да умрете. Ти, татко ти и цялото ти семейство ”, “Надявам се травма да приключи кариерата ти и татко ти да почине ”, “Майната ти на теб и на ш*бания ти татко. Дано всички да умрете, глупави, оскъдни ла*на ”, “Майната на татко ти, сестра ти и майка ти ”, гласят известията.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР