Феновете на мръвките, които системно се лишават от вкусни и

...
Феновете на мръвките, които системно се лишават от вкусни и
Коментари Харесай

Феновете на мръвката ликуват! Създадоха здравословна пържола

Феновете на мръвките, които редовно се лишават от вкусни и сочни пържоли, с цел да не навредят на здравето и фигурата си, към този момент могат да си отдъхнат. Наскоро английски учени се похвалиха, че са изобретили първата по рода си здравословна пържола, която не отстъпва по вкусови качествата от обичайните стекове.

Здравословната пържола се назовава Бийф Лайт и може да се откри под формата на разнородни части говеждо месо. Иновативният хранителен артикул гъмжи от протеини, само че пък е източник на доста по-малко мазнини. Вкусът на специфичните стекове е подобен с този на елементарните, само че крехкостта им може да се съпостави с тези на пилешкото месо.

Създателите на новите пържоли са безапелационни, че продуктът им е необикновен. Те споделят, че първите консуматори, имали шанса да ги опитат, останали възхитени от тях и напълно чистосърдечно са си признали, че биха заменили обичайните мръвки с Бийф Лайт, написа Сънди експрес.

 Говежда пържола

Трудно бихме нарекли пържолите здравословна храна, защото те са повече съблазнителен артикул, вредящ на тежестта ни. С нашата нова серия стекове обаче феновете на месото могат да си похапват умерено, без да се тревожат за непотребните килограми, разясняват производителите на диетични пържоли.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР