Феновете на Лудогорец отговориха на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов,

...
Феновете на Лудогорец отговориха на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов,
Коментари Харесай

И феновете на Лудогорец скочиха на Стойчо Младенов


Феновете на Лудогорец дадоха отговор на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов, който след мача с Локомотив София атакува " орлите ". По-рано през днешния ден и последователите на Левски се изрекоха остро по адрес на наставника. Запалянковците на " зелените " напомнят, че под управлението на Младенов ЦСКА има изиграни 9 мача за шампионата против Лудогорец - 8 победи за " орлите ", 1 тъждество, като головата разлика е 14-1.

Ето декларацията на почитателите на Лудогорец:

" Когато цифрите приказват, даже Младенов би трябвало да мълчи! След загубата от Лудогорец с 0:2 на Стойчо Младенов отговорни бяха играчите на ЦСКА. След измъчената успеха над Локо (Сф) за експерта от Плоски са отговорни съдиите, противниците, Левски, Лудогорец, страната и така нататък Всички са криви, само че най-крив е Лудогорец. Отборът, против който Младенов няма победа в турнирен мач. Няма даже маркиран гол в Разград. 9 мача за шампионата, 8 победи за Лудогорец, 1 тъждество, голова разлика 14-1. Даже и бай Добри домакина да беше треньор на Хювефарма сцена, несъмнено статистиката щеше да е по-добра.

За експерта от Плоски цифрите, обаче, не значат нищо. Ние- почитателите на Лудогорец си спомняме, че единствено еднакъв трябваше на Младенов да стане първенец през 2012 година Отборът му беше цялостен с именити играчи с високи заплати. Тогава го екзекутира един млад български треньор Ивайло Петев. Онзи ден различен млад български треньор му изнесе футболна лекция посред Разград. Наскоро трети млад български треньор му зашлеви 3 звучни шамари.



Четвърти млад български треньор го изтърва по знамение в Стара Загора. Всеки човек с достолепие и чест би навел взор от позор. Но очевидно и дългият престой в отдалечен Казахстан не е трансформирал манталитета на Стойчо Младенов. Той нищо ново не е научил и нищо остаряло не е не запомнил.

П.П. Мъдреците споделят, че не би трябвало да хвърляш камък по всяко куче, което те лае по пътя ти, тъй като в никакъв случай няма да стигнеш крайната си цел. Тук казусът е по-особен... И един съвет: Стойчо, бъди преклонен, тъй като знаеш самичък какъв брой струваш. Знаем те и ние! "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР