Феновете на Левски са активизираха. Въпреки че не признават мача

...
Феновете на Левски са активизираха. Въпреки че не признават мача
Коментари Харесай

Феновете ще спасяват Левски

Феновете на Левски са активизираха. Въпреки че не признават мача с ЦСКА-Сф за " постоянно дерби ", те изкупиха билетите за бранш " А " на националния стадион " Васил Левски ", където ще бъдат настанени сините последователи в конфликта от XXI кръг на efbet Лига в събота. " Сините " отварят спомагателен бранш със 700 места за своите почитатели. От клуба разкриха, че са продали рекорден брой абонаментни карти за последните 10 сезона.
Това посочи изпълнителният шеф на Левски Павел Колев, като разгласи че почитателите са се засилили и даже имало опашки за пазаруване на абонаментни карти.
Левски изпитва съществени финансови проблеми, откакто генералният спонсор Васил Божков спря издръжката на 26-кратните първенци на България.
" Доколкото ми е известно бранш " А " е разпродаден. По-важното обаче е, че към този момент има опашки за абонаментни карти, защото постъпленията в касата на клуба ще са по-големи. Вчера бяха продадени към 1600 карти, само че през днешния ден ще са повече, защото ползата става по-голям ", съобщи Колев пред Gong.bg. Запалянковците са призовани да надминат броя от 2020 клубни карти.
" До мен не е стигала информация, че компания ще избавя Левски. В момента не повеждам диалози в тази посока. Това обаче не значи, че не може да го направя в идващите дни ", добави Колев.
От Националния клуб на последователите (НКП) разкриха, че няма да има хореография по време на " дербито ", а по време на мача ще минават урни, в които ще се събират средства за клуба.
" Левскари, клубът ни е изправен до стената. Не за първи пъти в историята. И както историята потвърждава, ние в никакъв случай не сме го оставяли самичък!!! В събота хореография няма да има! Всички събрани средства ще бъдат дарени на клуба, с цел да може да се посрещне извънредно нужното заплащане на 143 000 лева по съглашението с Национална агенция за приходите!
Напомняме, че в случай че пропуснем и едно заплащане, то съглашението отпада и всичките отговорности стават мигновено изискуеми! Но това не е всичко!
По време на мача ще минават урни, в които ще събираме средства за същата идея. Призоваваме всички да дойдат на стадиона и да дарят в урните, с цел да можем да спасим клуба си! От нас зависи Левски да го има и на следващия ден!!! ", оповестиха от НКП.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР