Феновете на компютърните игри се състезават помежду си в различни

...
Феновете на компютърните игри се състезават помежду си в различни
Коментари Харесай

Още един непостижим рекорд на играта Super Mario Bros

Феновете на компютърните игри се състезават между тях в разнообразни игрови режими. Специално място заема високоскоростното прекосяване на играта, в което се специализират играчи, наречени speedrunners. През годините една от най-популярните игри за тестване на скоростта е Super Mario Bros.

Доскоро най-хубавата игра на Super Mario Bros се считаше тази с време 4.55 часа. Сега, геймърът с прякор Niftski съумя да преодолее " недостижимата преграда ", като понижи времето за " приплъзване " на играта и мина под границата от 4.55 часа. По време на рекордната игра е употребен емулаторът на Nintendo Entertainment System.

В YouTube е показан видеоклип с прекосяването на Super Mario Bros Any%, където феновете могат да оценят насладата на геймърите от слагането на нов, свръхестествен връх. По-късно Niftski изяснява, че новият връх се дължи на потреблението на трик за понижаване на продължителността на анимацията за довеждане докрай на равнището, което икономисва толкоз значимите 0,3 секунди при прекосяване на равнище 8-1. Вижте.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР