Феновете на фолкпевицата Галена са силно притеснени за нейното здравословно

...
Феновете на фолкпевицата Галена са силно притеснени за нейното здравословно
Коментари Харесай

Феновете на Галена са притеснени за здравето ѝ заради външния ѝ вид

Феновете на фолкпевицата Галена са мощно обезпокоени за нейното здравословно положение. Певицата към този момент цялостен месец отсъства от клубната сцена без някакво разумно пояснение, което породи суматоха измежду най-заклетите ѝ фенове.

А от достоверни източници БЛИЦ научи, че певицата в действителност има сериозен здравословен проблем, който отключила след следващи усъвършенствания по себе си.

Не може да не сте забелязали, че в последната една година Галена се стопи до неразбираемост. И до момента в който едни я подлагат на критика, че преди е била надалеч по-хубава, някои я поздравяват за метода, по който наподобява.

Безупречният външен тип на изпълнителката на " Еуфория " крие своите опасности. Ако си мислите, че такова тяло се прави единствено с апетит и тренировки във фитнес залата, то грубо се лъжете. Наскоро Андреа атакува колежката си, че държи килограмите си в норма благодарение на инсулинови инжекции. В момента това е най-модерният метод за намаляване, защото се следи мигновен резултат.

Пораженията върху здравето по-късно обаче са съществени и заплашват живота. Галена към този момент цялостен месец се лекува, откакто на няколко участия в края на лятото е припадала на сцената. Досега тя не е коментирала тематиката с инсулиновите инжекции, само че е подхлъзнала още няколко колежки, които също се бодат и отслабват много бързо. Всички те са изпаднали в суматоха след проблемите на Галена и премислят по-нататъшното си боцкане с незнайната течност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР