Феноменът на Денсинг старс“ д-р Неделя Щонова за пръв път

...
Феноменът на Денсинг старс“ д-р Неделя Щонова за пръв път
Коментари Харесай

За първи път! Д-р Неделя Щонова показа майка си в Dancing Stars, тя през сълзи: Прости ми!

Феноменът на „ Денсинг старс “ доктор Неделя Щонова за пръв път сподели дамата, която я е отгледала и я е подкрепяла в най-тежките мигове от живота й. Майката на красивата невроложка за пръв път седна в публиката на блестящото шоу и получи красивото пояснение в обич от известната си щерка.
„ Моята майка е най-прекрасната на света, най- святата, моят смисъл и опора. Копнеех да имам дете, само че Бог не ми го даваше. Дълго страдах, 10 години. Чувала съм: „ Щонова е бездетна! “ Това е дума, която те раздробява на хиляди части. Но все пак всеки ден се надявах чудото да стане. Майка ми беше до мен, поддържаше ме, караше ме да имам вяра и ме въодушевяваше. И чудото стана! “, сподели разчувствана Неделя във вечерта на любовта в „ Денсинг старс “ и се впусна в хубав танц с Наско Месечков, отдаден на майка й.

Майката на Неделя от своя страна пък изиска амнистия от щерка си пред цяла България. „ Прости ми за спартанския живот в детството ти “, сподели тя.
Във вечерта, отдадена на любовта, всички участници танцуваха за обичаните си хора, и получиха мощна поддръжка от тях. В публиката бяха майката на синоптичката и тв водеща Натали Трифонова, бабата и дядото на олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и годеникът на попзвездата Дара, фармакологът Ервин. Гаджето на артиста Папи Ханс, ослепителната актриса Сара Драгулева, също го приветства бурно и през сълзи, откакто той я назова „ ангел “, предава Марица.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР