Фен на Манчестър Юнайтед изпадна в неудобно положение, след като

...
Фен на Манчестър Юнайтед изпадна в неудобно положение, след като
Коментари Харесай

Фен на Манчестър Юнайтед не успя да разпознае Джордж Бест

Фен на Манчестър Юнайтед изпадна в неловко състояние, откакто не съумя да разпознае на фотография една от най-големите митове на клуба - Джордж Бест.

От "Sky Sports' Soccer AM " взеха решение да питат почитатели на "червените дяволи " няколко въпроса по отношение на историята на клуба преди дербито с Манчестър Сити в сряда (0:2).

Един от последователите трябваше да разпознае великия Джордж Бест. Самият почитател преди този момент съобщи, че е ужасно убеден в познанията си, следейки тима от съвсем 30 години.

Той даже сбърка националността на Бест, казвайки, че е играл за Англия - въпреки всичко великата "седмица " е северноирландец по генезис.

Играе за Манчестър Юнайтед сред 1963 и 1974 година и печели два пъти купата в Англия. Част е от тима, донесъл първата КЕШ не клуба - през 1968 година Известен е с разпуснатия си тузарски живот, който в последна сметка му коства доста. През 2005 година Бест умира след съществено утежняване на положението на черния му дроб, разследване от използването на огромни количества алкохол.

A Manchester United fan who doesn't know who George Best is?!

We all know a plastic fan who will be watching the Manchester derby tonight. Drop them a tag
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР