Фен, който се подстрига по време на четвъртфиналния мач на

...
Фен, който се подстрига по време на четвъртфиналния мач на
Коментари Харесай

Време е за шоу: фен се подстрига на трибуните по време на мача Кирьос - Хачанов

Фен, който се подстрига по време на четвъртфиналния мач на Ник Кирьос на Откритото състезание на Съединени американски щати нощес, притегли вниманието на феновете, само че не съумя да впечатли уредниците на шампионата, които го отстраниха от корта дружно с фризьора му. Кирьос загуби от руснака Карен Хачанов, само че " представлението " на трибуните сграбчи вниманието на телевизионните коментатори, отразяващи шампионата. 

" Странно време за правене на прическа, сподели изсъхнало анализаторът на ESPN и някогашен професионален тенисист Джон Макенроу.

" Значи към този момент видяхме всичко. "
 Рууд и Хачанов си уредиха среща на 1/2-финала на US Open Рууд и Хачанов си уредиха среща на 1/2-финала на US Open
Фенът беше разпознат като известният ютюбър ДжиДион. Двамата са били ескортирани отвън стадион Артър Аш. Късните нощни мачове на  US Open обичайно притеглят огромно многообразие от колоритни герои всяка година във Флашинг Медоус. 

" Биреното момиче " Меган Лъки се завърна триумфално тази година, изпивайки на един път чаша бира от 500 мл, до момента в който беше във фокуса на видеостената за наслада на хиляди почитатели на тениса в повтаряне на нейните грабващи вниманието осъществявания през 2021 г.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР