Фен клубът на Локомотив Пловдив направи важно съобщение към черно-бялата

...
Фен клубът на Локомотив Пловдив направи важно съобщение към черно-бялата
Коментари Харесай

Нови 56 млн. лева ще се отпуснат за Лаута, за да бъде завършен изцяло

Фен клубът на Локомотив Пловдив направи значимо известие към " черно-бялата " общност. То идва след извършена среща с кмета на града Костадин Димитров и е на тематика за стадиона в квартал “Лаута ”. От позицията на фенклуба излиза наяве, че за довършването на оборудването ще бъдат отпуснати още 56 милиона лв.:

УВАЖАЕМИ ЛОКОМОТИВЦИ,

На 15 декември се организира среща сред представители на Клуба на последователите на Локомотив Пловдив и кмета на града, Костадин Димитров. Тема на срещата бяха средствата за финансиране на построяването на стадион “Локомотив “ и прилежащия комплекс.

По време на тази среща научихме, че държавното управление отпуска 42 милиона лв. за довършването на стадион “Локомотив “. В допълнение към тази сума, за осъществяване на нужните строителни действия на наше разположение ще бъдат още 12 милиона лв. от предоставения заем, както и сума в размер на 2 милиона лв. – излишък, които бяха преразпределени в края на предходната година и след това върнати през тази година.Това финансиране ще разреши изцяло довеждане докрай на стадиона и превръщането на целия комплекс в уникален в България.

Съвсем естествено, нашите упования и очаквания са всичко това да бъде реалност за 100-годишния празник на клуба, което ще бъде един подобаващ подарък за черно-белите последователи и за нашия обичан клуб.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР