Федералната служба за разузнаване на Германия счита обвиненията на САЩ

...
Федералната служба за разузнаване на Германия счита обвиненията на САЩ
Коментари Харесай

САЩ отвлича вниманието с обвинения към Китай, отчита германското разузнаване

Федералната работа за разузнаване на Германия смята обвиняванията на Съединени американски щати против Китай за ковид за разсейваща маневра на администрацията на американския президент Доналд Тръмп, оповестява Der Spiegel, представен от ТАСС.
Миналата седмица разузнаването е поискало доказателства за тезата на Съединени американски щати за хипотетичния генезис на COVID-19 от всички сътрудници в разузнаването на Five Eyes (САЩ, Австралия, Англия, Канада и Нова Зеландия).
Никой от тях не е дал отговор на немското разузнаване.
В записка до министъра на защитата Анегрет Крамп-Каренбауер, разузнаването назовава изказванията на Вашингтон " отчетливо похищение на вниманието от страна на Съединените щати ".
Според немското разузнаване Вашингтон се пробва с теорията си за произхода на вируса " да отвлече вниманието от личните си неточности и да насочи гнева на американците към Китай ".
Германската медия прецизира, че съгласно учените, най-вероятната версия е, че COVID-19 е предаден на хората от животни.
В същото време, съгласно немското разузнаване, Китай на най-високо равнище се е опитал да повлияе на Световната здравна организация (СЗО), с цел да не бърза да афишира пандемия.
Според немското разузнаване, заради осведомителната политика на Пекин, светът е изгубил към 4-6 седмици в битката с ковид.
Преди това държавният секретар на Съединени американски щати Майкъл Помпео съобщи, че във Вашингтон има доказателства, че коронавирусът е почнал да се популяризира от лаборатория в Ухан.
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп, отговаряйки на въпросите на публицистите в Белия дом, уточни, че новият ковид може да е изтърван от Института по вирусология на Ухан заради непросветеност на личния състав.
През април Джао Лицян, представител на китайското външно министерство, съобщи, че версията за изкуственото основаване на ковид не е подкрепена от никакви доказателства. Така той разяснява обявата на Fox News, че първият инфектиран с ковид чиновник на лабораторията в Ухан.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР