ФБР задържа мъж заради отправени заплахи за убийство спрямо американския

...
ФБР задържа мъж заради отправени заплахи за убийство спрямо американския
Коментари Харесай

ФБР арестува мъж, заплашил да убие семейството на Тръмп

ФБР задържа мъж поради отправени закани за ликвидиране по отношение на американския президент Доналд Тръмп, съобщи БГНЕС.
Чейз Блис Коласурдо от град Кент в Съединени американски щати е задържан след многочислени закани към фамилията и роднините на Тръмп, направени в обществените мрежи. В тях той е обещавал " персонално да екзекутира " съветника на Тръмп и негов шурей Джаред Къшнър за " неговите безбройни закононарушения ". Подобни закани е отправял и към дъщерята на американския президент Иванка Тръмп.
Заплахите са били оповестени на страницата на Коласурдо в Instagram дружно със фотоси на нещо, изглеждащо като револвер, ориентиран към главата на Къшнър. В различен пост мъжът твърди, че и Къшнър, и брачната половинка му са " доста по-опасни от хлебарки и би трябвало да бъдат екзекутирани ".
Въпреки че преди този момент е бил диагностициран с психологично заболяване, сега Коласурдо е разследван от управляващите като общоприет обвинен по обвинявания в смъртни закани, оповестява Агенция Франс Прес.
Коласурдо, който е изпращал закани в продължение на няколко месеца през 2019 година, се е оплакал, че управляващите не са създали нищо за него до 19 март, когато е бил посетен от сътрудници на ФБР. Човекът им споделил, че неговият обществен медиен акаунт е бил хакнат, че оръжието на фотографията в действителност е воден револвер и е твърдял, че израелските секрети служби " Мосад " са възнамерявали да го убият.
Въпреки дейностите му учредени и на обстоятелството, че той е признал, че е диагностициран с параноидна шизофрения, сътрудниците на ФБР му дават пролонгация, в случай че приключи заканите си към президентското семейство в интернет. След като нарушава неофициалното съглашение с управляващите, ФБР го арестува при започване на май.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР