Фанатичният стремеж на звездата към вечна младост предизвиква разнопосочни мнения.

...
Фанатичният стремеж на звездата към вечна младост предизвиква разнопосочни мнения.
Коментари Харесай

С прозрачна тениска и ново лице: Мадона се появи за първи път след болницата

Фанатичният блян на звездата към безконечна младост провокира разнопосочни отзиви.

Пластични интервенции, контурна пластика, пълнители и ботокс - Мадона се подлага на всичко, с цел да резервира неуловимото от нея време.

Не е чудно, че доста хора даже не разпознават певицата на фотосите и видеоклиповете, тъй като от сладката руса хубавица не е останало съвсем нищо. Мадона безусловно си е направила ново лице.
                             

Преди към месец бе обявено, че поп звездата е приета в болница с бактериална зараза. Лекарите се бориха за живота ѝ и съумяха да го спасят. След като се излекува, Мадона се върна вкъщи и към обичаното си занимание - да се снима в провокативни тоалети.

Поп звездата сподели по какъв начин танцува на личната си ария Lucky Star. Мадона носеше черна мрежеста тениска с корсет и панталони-карго в цвят въглен. Не ѝ липсваха и винтидж слънчеви очила.

По този метод холивудската звезда отпразнува освен възобновяване си, само че и 40-годишнината от издаването на дебютния си албум. Феновете се радваха, че певицата още веднъж е на крайници, само че мнозина за следващ път осъдиха стила ѝ.
                             

" Скоро ще стане на 65, а към момента наподобява като тийнейджърка. ", " Мадона би трябвало да спре с вулгарните изображения. ", " Тя не е имала време да се възвърне, а към този момент е полугола. ", - разясняват част от почитателите ѝ.

Освен това мнозина заподозряха, че звездата е имала време да си направи още един лифтинг: лицето ѝ наподобява малко по-различно от преди и като че ли е станало още по-стегнато.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР