Обявиха за продажба работеща бензиностанция кв. Ален мак в Благоевград,

...
Обявиха за продажба работеща бензиностанция кв. Ален мак в Благоевград,
Коментари Харесай

Криза е! Продължава разпродаването на работещи бизнеси в Благоевград! Търсят близо 1 млн. евро бензиностанция Еко в Благоевград, медицински център, боулинг Корона, кафенета и ресторанти!

Обявиха за продажба работеща бензиностанция кв. " Ален мак " в Благоевград, притежателят и търси 898 000 евро. Бензиностанцията е отдадена дълготрайно на верига ЕКО чартърен, което разрешава новият притежател да получава въздържан приход от съществуващия контракт, или да приключи контракта и да я ръководи независимо. Намира се на основен бул. до четиризвезден хотелски комплекс и на метри от отбивка на Е79.

Бензиностанцията разполага и с газ станция. Има пълначно за газови бутилки, автомивка, ситуирани на 1300кв. м. повърхност. Продава се и 76 кв. м, постройка към бензиностанцията, състояща се от магазин, бар, каса, офис за шефа и санитарно помещение, сочат продавачите. През април за продажба в Благоевград са оповестени и още създадени бизнеси.

Продава се за над половин лв. медицински център за лазерна епилация, кафене в центъра на Благоевград, заведение в подплощадното простарнство на регионалния град. Продава се и емблематичният боулинг център " Корона " против комплекс " Ален мак ", който също е обект на продажба. Ситуацията в регионалния център е повече от тревожна, като се изключи че жителите на града прогресивно понижават и обедняват, за което през вчерашния ден ви съобщихме, се оказва, че и бизнесът в живия преди години Благоевград, не намира почва за развиване.

Писали сме неведнъж за десетки затворени магазини и заведения за хранене, за изнасянето на работещи компании отвън Благоевград и обстановката не се трансформира. Работа в Благоевград няма, младите не намират кей тук и търсят препитания в огромните градове и столицата, както и в чужбина. Кризата е повсеместна, а обстановката е повече от стряскаща.
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР