Фън Шуй помага да се елиминирате негативната енергия в дома,

...
Фън Шуй помага да се елиминирате негативната енергия в дома,
Коментари Харесай

Следвай тези 8 стъпки, за да подобриш енергията в дома си с Фън Шуй

Фън Шуй оказва помощ да се елиминирате отрицателната сила в дома, като я преобразувате в положителна. Приложите ли практиката, вечно ще забравите за неприятното въодушевление.

Застоят в дома не е добър за никого. Вакуумирана сред четири стени отрицателната сила не ни разрешава да се фокусираме върху значимите неща и развиването на мозъка и душевността. Така ставаме заложници на материалните подбуди.

Всеки човек има правото да живее в една жива, положителна и мирна сила. Тук на помощ идва Фън Шуй. За да изчистите дома си от отрицателното и да преобразувате силата в нещо позитивно за вас и фамилията ви, би трябвало да следвате няколко съществени стъпки.

В практиките на Фън Шуй има доста способи за превръщане на сила. Всички те са производни на актуалната, която ще ви помогне да поддържате непрекъснато щастлива и ясна сила в дома. Възползвайте се от метода всеки пък, когато се почувствате напрегнати, негативни, комплицирани или по различен метод в неприятно въодушевление.

Повишите ли силата в дома, повдигате и духа си. Може да я прилагате както всеки ден, по този начин и един път седмично - въобще всякога, когато почувствате, че ви е нужна.

В галерията горе вижте кои са практиките за унищожаване на негативната сила от вашето жилище.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР