Фалшива новина за участие на певеца Филип Киркоров в концерт

...
Фалшива новина за участие на певеца Филип Киркоров в концерт
Коментари Харесай

Дует Ритон разкриха истината за участието на Филип Киркоров в техния концерт

Фалшива вест за присъединяване на артиста Филип Киркоров в концерт в София взриви обществените мрежи. Спорът потегли след рекламен клип за турнето на дует „ Ритон ”, в който се чува гласът на Киркоров. Появи се и информация, че се готви огромен митинг, който да попречи концертът да се организира в НДК.

Приятелството на Катя и Здравко от дует „ Ритон ” с родената в България звезда на съветската музикална сцена Филип Киркоров е известно от години.

„ Радвам се, че аз - Филип Киркоров, мога да ви поканя на най-новото им шоу. Не пропускайте този празник, ще бъде ужасно ”.

След като чуват гласа на Киркоров консуматори в обществените мрежи вземат решение, че самият той също ще е част от концерта, закриващ юбилейното турне на „ Ритон ”. Слухът се популяризира за часове в десетки гневни постове, в които се твърди, че Филип Киркоров не е мечтан у нас поради войната в Украйна и близостта си с съветския президент Владимир Путин.

Блокада на входовете на НДК, изкупуване на всички билети за концерта или офанзива с домати и яйца към сцената - това са единствено част от обсъжданите разновидности за митинг.

В изявление пред Мариян Станков - Мон Дьо, Катя и Здравко описват, че рекламата с гласа на Киркоров е станала инцидентно.

„ Той беше тук за 4 дни по негови си работи и да се забележим. Влиза с нас в студиото и сподели: „ Много ми е забавно ”. А анонсите ни ги записва Драго Драганов и Филип споделя: „ Не, аз ще го запиша ”. И Катя му споделя, че приказва с акцент и не на чист български, само че той: „ Не, ще се постарая ". И по този начин на смешка и подбив го записа. Това е по-скоро един шарж ”, разяснява Здравко.

Българските музиканти отхвърлят и в миналото да са имали концепция да поканят Киркоров в концерта си.

„ Няма по какъв начин да се впише в нашата стратегия ”, сподели Катя.

„ Филип идва с антураж от 17 души. Ние нямаме тези благоприятни условия. Нашият шоубизнес не е задоволително богат, с цел да можем да поканим Филип Киркоров да пристигна да пее в нашия концерт ”, съобщи Здравко.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР