ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Няма нищо по естествено от новата Българска следа

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
" Бяхме най-близки, затуй занапред нататък ще сме най-чужди в света ". Това надълбоко естрадно предусещане изпяха преди време Михаил Белчев и Искра Радева. Родените при Тодор Живков го помнят от радиоточката. Тогава България и Съветския съюз в действителност бяха най-близките страни в света. Времената се трансформираха, политическият ни хайлайф залитна по нови любови и се случи предсказаното в песента.

За Русия през днешния ден отвън подозрение сме най, да кажем...неприятната страна с света, даже повече от омразните им Съединени американски щати. И възприятията на елементарните хора у нас към " дядо Иван " нямат безусловно никакво значение, нито съотношението русофили-русофоби, за което се твърди, че е в пъти в интерес на празнуващите на язовир Копринка.

Напълно естествено се появи и така наречен " Българска диря " с прословутия камион на Кримския мост, гарнирана за лукс с въртящите се безкрай фрагменти с ръководителя на Следствения комитет на Руската федерация Александър Бастрикин, който стартира отчета си пред Путин за аргументите за гърмежа с името на България на уста. Колкото папа Йоан Павел Втори стреля пръв по Али Агджа, толкоз е и нашето присъединяване в гърмежите на моста.

За днешния съветски политически хайлайф и последователите му там, колкото и да са, ние сме същински и пълнокръвни предатели, настанили се като НАТО-вци пред прага на хралупата на огромната съветска мечка. По традиция считаните за предатели в огромната страна на североизток са наказвани със гибел във всички столетия. Приемете очевадната причинно-следствена връзка на последните събития и държание на виновните фактори в Русия във връзка с нашата страна. Простичко е. И запазете успокоение - в случай че желаете по рецептата на Феликс Едмундович или на Силвена Роу. Както ви устройва. Тук нямаме желание даоправдаваме никого. Търсим пояснение за държанието му, тъй като единствено по този начин имаме късмет да предвидим идващия му ход и до каква степен изобщо може да стигне.

Последният откъс, с който ще ви отегча тази заран е на неповторимия мистър Бийн. " Седя и виждам картините ". Така отговори той на въпроса какво прави в галерията. Да вършим същото. Гледайте дистанцирано и мислете с главите си. Не бъдете като гостите в утринните блокове на обичаните ни малките екрани. Там от дълго време не е смешно...
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР