ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Радев разби опорките на леви и десни

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Лош ден за всички тези, които месеци наред ръсеха простотии против президента, съпроводени с каруцарски прилагателни. За вас не знам, само че аз самия за следващ път се убедих, че Радев е президент на всички българи, че следва прецизно националните ползи и употребява уравновесен метод по тематиките на деня.

Потвърждение е днешната левичарска мръсотия, изляла се против Радев, последвала кретеноидните простотии по негов адрес от страна на пещерни антикомунисти. Радев през днешния ден удостовери – съветската експанзия против Украйна е неприемлива.

Референдумите под дулата на оръдията са нелепи и България няма да ги признае. Признаваме глобите, само че зовем за минимализиране рисковете от използването им за нас. Тези, които е рационално да развива същински държавен глава, угрижен за спазването на националните ни ползи. Радев прикани за нараснала изборна интензивност, за продължение построяването на автомагистрали Хемус и Струма при прецизно съблюдаване на разпоредбите.

Не пропусна и следващи стрели против Гешев. След всичко казано дотук, какво още, би се запитал самостоятелния наблюдаващ. Дали са самостоятелни, обаче, всички тези от ляво и от дясно, които и в днешния ден не пропуснаха отровните си простотии към индивида с най-голям политически рейтинг в страната. Въпреки левите и десните…
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР