ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Русия ще се свлече до режима и милитаризацията на Северна Корея

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Коментар във Facebook на Григор Лилов:

АРМИЯТА – ОПОРА НА РУСКАТА „ ДЕМОКРАЦИЯ ”

„ Да се откри позволената бройка на въоръжените сили на Руската федерация в размер на 2 039 758 единици, в това число 1 150 628 военнослужещи “, се споделя в Указ на Путин, оповестен на портала за правна информация на 25 август.

Бойният личен състав пораства със 137 000 души до 1,15 млн. Изглежда украинските изказвания за 45 000 души съветски загуби в експанзията ще се окажат чистата истина.

Последният път, когато Путин фиксира числеността на съветската войска, беше през ноември 2017 година, когато броят на бойния състав беше избран на 1,01 млн. души при обща бройка на въоръжените сили, в това число невоюващия състав, от 1,9 млн. души.

Въоръжените сили на Съюз на съветските социалистически републики в края на 1991 година бяха 3,7-3,8 милиона души Тогава популацията беше 293 милиона души, а армията – 1.26% от него. Сега популацията на Руската федерация е 146 млн., а армията с новия Указ ще е 1.39% от него.

Новият Указ удостоверява прогнозата ми, направена през декември мин. година, че Русия ще се свлече до модела, режима, системата и милитаризацията на Северна Корея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР