ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Някой нещо май ни цака в България!

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Празници, празници, само че животът не е по този начин... Вчера влизам в магазина и си приказваме с момчето зад щанда на топлата витрина. Той ми споделя, че другия месец цените щели да скочат фрапантно, над това което е в този момент!!!

Представи си пилето на грил е към този момент 13 лева!. Така ли?!, споделям аз. Че то не беше ли 7 лева при започване на пандемията? Да, споделя той, след това стана 9, след това 11,.а в този момент е 13 лева..

А сиренето на Маджаров удари 19 лева, продължава той... Ама по какъв начин бе... Какво приказваш ти, му споделям аз... Да... ще видиш какво ще стане, продължава той! И ми се усмихва...

А аз считам на разум, че с моята неповишена заплата към този момент не 2, а едно пиле ще купя, не 2,.а едно сиренце... Ама то нали сякаш 10% е инфлацията, за какво във веригата огромни супермаркети цените са двойни?????

Звъня в Гърция, на сестра ми, абе какви са нарастванията при вас, запитвам аз... Казват ми, че има повишаване, но не двойно, с по 1 евро... Хм! Ставам неспокойна! Споделям за пилето, насреща са в потрес!!! Какво е това нарастване...!? Питат ме! Ама от къде, по дяволите да знам!

Някой нещо май ни цака в България! Пак ни вършат на простаци! Ония предните дето са ни крали и тия дето не знаят какво се случва в действителния живот ДНЕС!

Така ме хвана гняв, че не се чупих от тая страна до момента в който бях млада...

И на морето няма да им ида, в случай че можех и храната им нямаше да купя... И сметките им не желая да заплащам!!!

Или се стягайте и спрете да ни мародерствате или дето викат старите хора, ще ви вземат мътните!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР