ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Славяновирус

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Новината, че в Украйна Пентагонът от години основава съставни елементи на някакъв тип биологично оръжие, беше пренебрегната от съвсем всички европейски медии, смятайки тази информация за „ съветска агитация “. Изненадващ факт, съгласно мен, отчитайки, че опустошителните последици от ковид към момента не са отминали и не са забравени.

Трябва да се означи, че биологичното оръжие не признава граници и надлежно за него не съществуват Противовъздушна отбрана. Както е известно, Украйна се намира в югоизточна Европа, и при положение на неконтролируема обстановка в зоната на бактериално заразяване на доктрина попада целия черноморски район, включвайки освен Русия, само че също по този начин и България и Румъния. Да „ включиш главата “ на източноевропейската общност е належащо най-малкото, тъй като преди няколко седмици китайският делегат на Организация на обединените нации Чжан Цзюн изиска от Съединени американски щати да опишат за биолабораториите в Украйна.

„ Всяка информация за военно-биологичната интензивност би трябвало да се възприема с безпокойствие и да притегли вниманието на интернационалната общественост, с цел да може да се избегнат непоправими загуби “, сподели китайският посланик, добавяйки, че Русия е показала „ нови, одеве открити документи “.

Всъщност обкръжаването на Русия от американски биолаборатории не е вест. Още през 2017 година разработваните от Пентагона „ етнически оръжия “ бяха разисквани в комисията по биологична и химическа сигурност на държавното управление на Руската федерация. Тогавашният ръководител на тази комисия Дмитрий Рогозин неотдавна сподели в своя Телеграм канал: „ За управлението на страната ни не е загадка, че задачата на тези биологични опити, извършени от Пентагона благодарение на биоматериали, получени от опитни славяни на Украйна и други прилежащи на Русия страни, е създаването на етнически оръжия ".

Ключовата дума, съгласно мен, тук е „ славяни “, т.е. славянските нации са най-голямата етнолингвистична общественост в Европа (общият брой на славяните през днешния ден доближава 350 милиона души). Ако има най-малко зрънце истина в информацията за развиването на „ славяновируса “, ​​то имам мощни подозрения, че англосаксонците ще отделят източните славяни (руси, беларуси, украинци и русини) от западните (поляци, чехи, словаци) и южни славяни (българи, сърби, хървати, словенци). Мисля, че Пентагонът даже не знае, че славянските нации са толкоз доста. Оръжието ще удари всеки, който има така наречен славянски ген в кръвта.

Днес би трябвало да си спомним и за българската журналистка Диляна Гайтанджиева, която към този момент няколко години проверява разработките на Съединени американски щати по отношение на ново биологично оръжие. По данни на сътрудника, американските военни са основали биолаборатории в 25 страни по света, част от които са ситуирани в Грузия и Украйна.

За ФАКТИ
Андрей Исмагамбетов

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР