Селекционерът на мъжкия национален отбор по футбол Илиан Илиев е

...
Селекционерът на мъжкия национален отбор по футбол Илиан Илиев е
Коментари Харесай

Илиан Илиев пред БНТ: Важното е, че момчетата дадоха максимума за националния отбор

Селекционерът на мъжкия народен тим по футбол Илиан Илиев е удовлетворен от себераздаването на възпитаниците си при нулевото тъждество с Румъния.

Националите остават без загуба под управлението на Илиан Илиев.

" Момчетата направиха максимума в себераздаването и експанзията в отбранителен проект. В доста от случаите преходът в офанзива можеше да е доста добър, само че да не бързаме. От няколко месеца градим това, което желаеме. Уморени са в края на сезона ", показа той в изявление за Българска национална телевизия.

Според наставника играчите би трябвало да са по-ефективни в напред във времето.

" Християн Петров се оправи с един от най-хубавите играчи на Румъния - Денис Ман. Тези, които го подсигуряваха, също се оправиха. Идеята бе да ги затрудняваме при изнасянето и организирането на офанзиви. Тези, които играха в предни позиции, също способстваха. Трябваше да използваме празните пространства, които Румъния оставя. Трябваше да използваме обстановките, защото пресираме високо. Надяваме се да го създадем в бъдеще. Важното е, че момчетата се вложиха след целия този сезон. Важното е, че момчетата дадоха максимума за националния тим "



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР