ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Инфантилна аматьорщина

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Според мой меродавен източник от ръководещата коалиция, “Барселонагейт” и Мата Хари са единствено медийни дѝмки, от тях няма нищо да излезе против 3-мандатния министър председател Бойко Борисов. Неговият върл зложелател Бойко Рашков щял да извади очевидец, който да съобщи, че някогашните ръководещи са му … откраднали бизнеса.

Ей, Богу, смях се от сърце!

И малко ми стана жалост за креативната рецесия, обхванала Дияна Дамянова, Иво Прокопиев, Лена и сѝте харвардци дружно - а, бе, смехурковци клети-пишурковци върли, не видяхте ли в Гугъл, че фейлетоните с кражбата на бизнеси се оказаха “пунта Мая”?! Колко напън, какъв брой напъни, какъв брой пропиляно парламентарно време на гръмогласната комисия на Мая Манолова в двата къси Народното събрание и на края какво - безусловно нищо: Светослав Илчовски се изпокри вдън-горите-тилилейски, а някакъв, дето бил изпратил факс (!) на служебния вътрешен министър против Бойко Борисов, се оказа търсен от Интерпол.

Имате пари, Кире, не е като да нямате. Че наемете си един порядъчен сценарен екип: да пише-да брише, да съчинява-да романизира, да ви героизира - тъй като с тая детска аматьорщина станахте за смях на уличните помияри.

… Днес в Лондон, на изложбата на паметния Banksy, видях оргинала на неговата известна творба Pulp Fiction Banana Guns. Тя чудесно илюстрира войната на Кирил Петков и Бойко Рашков против Бойко Борисов.

Кирето и Дамаджан дори не са гротеска, те са си просто тъпа смешка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР