ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Битката със злото започна!

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
„ Нашият православен народ е достигнал до такова гнусно скотско състояние, тъй като и аз не зная какво още по-голямо зло може да съществува на светът, което да го накара да се стресне и да стачкува срещу своите плътски теглила. Тука се подиграват с парцелът ти, с животът ти, с трудът ти, с децата ти и с най-свещените предмети на твоето човешко битие, а ти да мълчиш като риба, да търпиш като вол, молиш се Богу като най-последният виновник и чакаш второто дохождане на някой Месия, с цел да добиеш премия за своите петвековни премеждия. Какво желаете от сходен народ? Той е плебей, и плебей категоричен, и аз имам цялостно человеческо право да го прокълна от всичкото си сърце и душа, в случай че той и отсега нататък остане по този начин безучастен към своята горчива орис. Проклет да е, в случай че той не въстане срещу своите кръвопийци! "

Познахте създателя на текста?!

От великия Ботев, нали?! Когото към този момент цензурираха в учебниците на нашите деца.

И по този начин след 12 години ГЕРБ / Движение за права и свободи сме:

Последни по качество на живот и с най-ниска дълготрайност на живот.

Компрометирана правосъдна система и несъответстващ основен прокурор. Системно тъпчене на законите от властта. Организирана и битова престъпност. Липса на разделяне и надзор на управляващите.

Първи в Европа по подправянето на изборните резултати от ГЕРБ.

Мизерни пенсии и заплати – високи цени на стоките от първа нужда и медикаментите

Най-малко непознати вложения от всички страни в Европейски Съюз. Срив при „ Борисов -3”

Некачествени нови свръхскъпи градежи на пътища, големи злоупотреби от ГЕРБ, рекорден брой пътни произшествия със починали и ранени.

Незаконна сеч на горите, съсипване на естествени забележителности и предпазени зони. Незаконни концесии. Рушене на културни и исторически монументи.

Мизерна или никаква финансова помощ за потърпевшите компании и хора от пандемията.

На „ почетното” 111-то място по независимост на словото и печата в света. Мизерен бюджет за просвета и просвета.

Неадекватна външна политика. Провал на българското председателство на Европейски Съюз.

Очевидно - този модел за Борисов беше ултра обективен. Така ли наподобяват нещата от джипката с пачките?

На улицата се видя напълно друго, а неотдавна и в Парламента, в който с изключение на калинки, влязоха и нарушители от ГЕРБ! Протестите ще продължат!

Мафията би трябвало най- сетне да отстъпи! Вижда се краят й!

Може би малко на брой от нашите читатели знаят, че съгласно астрологията / въпреки и оспорвана просвета, само че въпреки всичко устояла хилядолетия наред/, всяка нация е под избран зодиакален знак. Така да вземем за пример, французите са общо под знака на Лъва, немците под знака на Овена. Затова първите са следвали Наполеон - бил е Лъв, а немците – Хитлер, който се е родил под знака на Овена. Руснаците са водолеи, американците – близнаци, румънците – телци. Нашият знак е земен, Козирог. Надарен е с хубави и не до такава степен хубави качества. Едно от главните е неговата устойчивост, търпението му. Може би по тази причина сме търпели ужасното турско иго. Но май към този момент сме други. Та и темповете на нашето време са други, не както в предишното. Робството под диктатурата на тази хунта издържахме близо 12 години. И цяла България страдаше, не толкоз столицата, колкото страната, в която върлуваха локални феодали. Но макар, отчаянието ни през това изгубено време, към този момент се вижда краят му.

И да се надяваме единствено на едно: нека обединението Анти- ГЕРБ да се окаже единна, постоянна, да преодолее разликите си, упоритостите за водачество / което е тежка болест в нашия политически живот/ и да ни избави най- сетне от Злото! Защото 12 години на рушене, крах, бедност и унижения ни стигат.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР