ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Кънчо и Андрей са класиците на платената социология и на връзките с Доган и Борисов

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Най-добрият вид за успеха бе предизборна коалиция, която да отвее ГЕРБ /това което в този момент показват за следизборна, да стане предизборна/ и да дефинира дневния ред на страната. За страдание новата партия К и А получи странни препоръки от още по необичайно място - социологическата организация Галъп Интернешънъл на Кънчо Стойчев, които го напомпаха със самочувствие и проценти на фантазиите /30 % - социологията показвала?!/. Да вярваш на Кънчо и Андрей, които са класиците на модела на прехода, на платената социология, на връзките с Доган и Борисов, значи единствено едно - политическа незрялост, даже доверчивост.
Бих пропуснал тези детайлности, както пропуснах Има Такъв Народ и записах техния провал. Но нещо доста скъпо време лишават тези програмирани заблуди, които в последна сметка отразяват и желанията на статуквото да се отсрочи практичното взаимоотношение и действителното събаряне на модела.

Това разяснява в обществената мрежа дипломатът и енергиен специалист Илиян Василев.

Публикувам публикация за хибридните войни на Русия, в която изключително място има интернационалния фалшив на американската Галъп - асоциация под името Галъп Интернешънъл, чийто президент е Кънчо Стойчев и под чиято шапка са обединени доста сходни социологически организации в целия свят, които продават американската си табела с цел да осъществят прокремълски интервенции.
С сходно " без значение " изследване при започване на 2016 година приготвиха публичното мнение за това че българите предпочитали Русия пред НАТО, т.е. показаха мечтаното от тях и обвързваните с Кремъл кръгове на Доган и Борисов, за фактически. Сега още веднъж показват мечтаното от Доган за фактически и К и А базират политическото си държание върху " препоръките " на Кънчо Стойчев и Андрей Райчев. Нямам концепция по какъв начин се са спрели на тях, само че и несъмнено че са им предложени от " другари " и тъй като са им се самопредложили. А античен принцип е, че този който ти предлага нещо гратис, получава парите си от други.
Не са дребни, имат високи дипломи, още по-високи искания, което е похвално, само че с преценките имат проблем.
Включително и за това че са създали нещо изключително с Лукойл Нефтохим, които били дали обещание, този път " майка и татко " да стартират да заявяват облаги и да заплащат налози. Още по-неиздържано е изказванието, че към този момент щели да работят на ишлеме?!, което е процедура от доста години там и точно с тази скица осъществят схемите за манипулиране на финансовите резултати и евакуиране на финансовите изгоди в чужбина.
Както споделя една съветска сентенция във свободна перефраза - същинското обучение стартира откакто получиш тапия.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР