ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Страхливият Борисов нямаше да въведе по-строги мерки

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Нито имунизираните щяха да са повече при ръководство на ГЕРБ, нито ограниченията щяха да са по-различни.

Ваксинационната акция беше компроментирана още при държавното управление Борисов -3, а Пророка от Банкя от всички неща, които ненавижда, най-вече ненавижда да го ненавиждат. Плюс Радев, несъмнено.

Затова и нямаше да предприеме нищо по-ограничаващо бизнеса и народа от настоящите в този момент относително меки ограничения, а като нищо можеше да приложи и още по-меки.

Бизнесът се подвигна на митинг. Протестира се, а действително власт няма. Така нито ще обидят някого, а Борисов се наскърбяваше даже от вечерния бриз, нито ще уплашат, нито ще принудят. И действителна изгода няма да има. Служебният кабинет и Народното събрание карат последните си часове, президентът се готви за избори, а преобладаващата част от народа, която въобще ще гласоподава, чака да пусне гласа си за втори мандат на Румен Радев и към момента виртуалната партия на Петков и Василев. За последните двама - значително с цел да види " какво ще стане " - безконечният ентусиазъм на българина за сеир.

Това е ситуацията.

Единственото, което може да промени недоволството на бизнеса, което мина в митинги, е във втория си длъжностен кабинет за годината Румен Радев да смени тези от министрите, които най-често са на мушката на браншовиците. Нищо повече.

А освежаването на кръвта е възстановителен метод.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР