ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Не се връзвайте на ченгеджийските им номера

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
В никакъв случай не се връзвайте на ченгеджийските номера на Движение за права и свободи (Д/С) и ортаците им от Вътрешна македонска революционна организация, по известни измежду антикомунистите като МВРО.

Изказването на Мустафа Карадайъ в Анкара, по време на среща с Мустафа Шентоп (председател на Великото национално заседание на Турция): „ Тази земя (б.р. българската) е нашата земя. Турция е нашата татковина “, е безусловно умишлено замислена и осъществена провокация, която цели най-малко две неща.

От една страна, Движение за права и свободи цели както мобилизацията на своя обичаен електорат, в това число и на колебаещите се сред тях и други обединения, по този начин и мобилизацията на електората на „ новия “ им свързан съд – „ Българските патриоти “. Които, несъмнено, не са никакви патриоти и това най-ясно видя при взаимното им ръководство с ГЕРБ. Което единствено официално беше единствено с ГЕРБ, само че на процедура може да се каже, че и Движение за права и свободи имаше съществено въздействие в това ръководство.

И няма нищо по естествено от това същинският водач на Движение за права и свободи – Ахмед Доган, сътрудник Сава от злокобната комунистическа Държавна сигурност, и водачът на Вътрешна македонска революционна организация (МВРО) Красимир Каракачанов, сътрудник Иван от Държавна сигурност, „ да наливат вода в мелниците си “.

За страдание, това изявление на Карадайъ има капацитета освен да активизира обичайния патриотарски електорат, само че и да притегли забележителна външна страна, тъй като може да разсъни националистическия инстинкт у доста българи. За това и би трябвало да се бие камбаната, че това е просто една игра на думи, чиято последна цел е власт.

Вярвайте, с вярата да се докопаят до 46-ия Парламент, цялата предизборна акция на упоменатите псевдопатриоти ще бъде на база това изявление на Движение за права и свободи водача. А докопаят ли се до Народното събрание, патерицата за ново ръководство на ГЕРБ е сигурна. Разбира се, в ново съглашателство с Движение за права и свободи.

Днес въпросните „ патриоти “ проведоха митинг пред централата на Движението, на който митинг се скандираше „ турците вън “ и „ турски мекерета “. А това, несъмнено, „ налива вода в мелницата “ на Движение за права и свободи. Освен това желаят и партията на Доган да бъде неразрешена, което е единственото достоверно в цялата история. Да, Движение за права и свободи би трябвало да се забрани, само че не поради етническия състав на партията, а тъй като това е партията, на която значително изискуем упадъка на страната.Техните „ обръчи от компании “ и ченгесаро-олигархични кръгове доведоха страната и обществото до същинска разруха. И е извънредно значимо да се знае, че казусът на будната част от обществото ни не е с това, че Движение за права и свободи са „ турци “, както твърди един смешен социолог, а с същинската демонична същина на тази партия.

Второто, което евентуално целят от Движение за права и свободи, е изместването на фокуса от американските наказания по закона „ Магнитски “, които „ удариха “ и неразривно обвързвания с Движение за права и свободи – Делян Пеевски, а също по този начин и от протестната вълна в страната против основния прокурор Иван Гешев.

След изявлението на Карадайъ в Движението им се желае в обществото да се приказва за „ националните предатели “ от Движение за права и свободи, да има разделяне на българи и турци, на християни и мюсюлмани. Това към този момент, популярност Богу, не се случва, само че утешение не би трябвало да има, тъй като „ въртенето “ на „ Турция е нашата татковина “ занапред следва в хода на предизборната акция и българските жители не трябва да разрешават евтините ченгесарски операции да реализират резултат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР