ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Ердоган: нека ви покажа как се сбъдват мечтите на Доган

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Коментар на 24rodopi.com:

При Ахмед Доган всичко е аритметика, обявена с философска терминология. Почетният ръководител на Движение за права и свободи не не помни и неприятните думи, само че работи умно.

При Реджеп Тайип Ердоган водещото е дълготрайната тактика. Боли го от неприятните души, само че и президентът на Турция прави всичко допустимо да наподобява в очите на другари и неприятели влъхва. Мустафа Карадайъ, който беше с Ердоган, а по-късно ще пие кафе при Доган, би споделил: Двама гросмайстори в политиката!

430 000 гласа – тази норма спусна Доган преди време на своите, с цел да върне блясъка на Движение за права и свободи, който лъч да се отрази в политиката с парадно материализиране - хем балансьор, хем одобрявана национално-отговорна партия, хем другите да се усещат притиснати в ъгъла, само че нито болежка да усещат, нито терзания да имат. Въобще, „ без нас да не могат да ръководят “. Последваха избори след избори – европарламентарни, локални, парламентарни, само че Движението затъна в диапазона сред 310 000 и 350 000 гласа. Не стигат и не стигат. За кметовете – добре, само че за Народното събрание – тц!

След като американците удариха Делян Пеевски, налагайки му наказания за корупционни практики, който Пеевски беше основен състезател за Движение за права и свободи на всички избори в последното десетилетие, и фантазията на Доган „ 430 000, че и от горната страна “ изглеждаше фантазия, за 3 дни Карадайъ (и в Одрин, и в Анкара, и в резиденцията в Истанбул) реализира това, което ще отприщи всевъзможно политическо джагара-джугара, само че най-истински и неуловими ще се окажат усмивките на Доган – Ердоган.

Усмихнати мълчат - Доган с аритметиката си, Ердоган с дълготрайната цел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР